Tarinamme

Kolme Sadasosaa Oy:n tarina alkoi, kun huippu-urheilun parissa ansioituneet ammattijalkapalloilija Antti Niemi, ravitsemusasiantuntija Patrik Borg ja keittiömestari Reijo Junkkari havaitsivat FC Barcelonan organisaatioon tutustuessaan, että joukkueen ruokavalioon kuului kiinteästi punajuurishotti, jota nautittiin ennen otteluita. Korkean nitraattipitoisuutensa vuoksi punajuuri on pitkään ollut osa erityisesti kestävyysurheilijoiden ruokavaliota, mutta kotimaisia tuotteita ei markkinoilla ollut. Kun mukaan liittyi yrittäjä Mikki Korhonen sekä Mäkiperen tilan Virva ja Ilkka Mäkipere, päätettiin kokeilla samanlaisen juoman valmistusta kotimaisista raaka-aineista.

0,03 Sportshot otettiin hyvin vastaan urheilijoiden keskuudessa, mikä innosti kokeilemaan myös muunlaisten juomien valmistusta punajuuresta. Yhtiön juuret ovat syvällä huippu-urheilussa ja urheiluun liittyvässä ravitsemustieteessä, minkä johdosta tuotteiden luonnollisuus ja lisäaineettomuus ovat olleet alusta lähtien tuotesuunnittelua ohjaava tekijä. Myöhemmin yhtiön omistajiksi ovat liittyneet ammattijalkapalloilijat Teemu Pukki, Lukas Hradecký sekä Joona Toivio.

Punajuuri – maukas ja ravinteikas juures

Punajuuri on monikäyttöinen juures, joka poikkeaa monista juureksista makunsa, värinsä ja ravintosisältönsä vuoksi. Punajuuri sisältää muun muassa antioksidantteja, folaattia, magnesiumia, kuparia, rautaa kaliumia ja C-vitamiinia.

Punajuuri sisältää runsaasti nitraattia, minkä vuoksi se on jo pitkään kuulunut etenkin kestävyysurheilijoiden ruokavalioon.

Punajuurivalmisteista onkin maailmalla tullut voimaruokaa, joka on löytänyt tiensä tavallisten treenaajien ja terveystietoisten kuluttajien ostoskoreihin.

0,03-tuotteissa käytetty punajuuri tulee Mäkiperen tilalta Kiukaisista. Tilalla on viljelty pian 200 vuotta ja tilalla on aina ollut halua kokeilla innovatiivisia ideoita.

Tilaa omasi!