Referenssit

Teemu Pukki, jalkapalloilija
”Arvostan kotimaisuutta ja tiimiä tuotteiden takana. Sportshot kuuluu rutiineihini ennen peliä, ottelun jälkeiseen janoon taas Rebeet toimii enemmän kuin hyvin!”
Aku Partanen, kävelijä
”Lajini on yksi vaativimmista. Olen aina ollut kiinnostunut ja avoin uusille asioille. Menestyminen huipulla on monen ison ja pienemmänkin asian summa...0.03 Sportshot sopii tarpeisiini kestävyysurheilijana enemmän kuin hyvin.”
Topi Raitanen, estejuoksija
”Kestävyysurheilussa punajuuren nauttiminen on ollut piireissämme pinnalla ja jonkin aikaa ja olen erittäin iloinen, että saatavilla on täysin kotimainen, luonnollinen tuote.”
Kai Söderdahl, triathlon
”Kilpailen ikäluokkani parhaita triathlonisteja vastaan. 0,03 Sportshot täydentää hienosti pakettia, jossa kaiken pitää olla kunnossa."
Arto Rastas, keittiömestari
"Punajuuri on yksi lempiraaka-aineistani ja siksi ihastuin ensi puraisulla Probeetin makuun. Se on erittäin monikäyttöinen tuote ruoanvalmistuksessa, drinkkien teossa ja vaikka sellaisenaan nautittavaksi. Sen tiivis maku on omiaan tuomaan punajuuren aitoa makua lopputulokseen.”
Laura Manninen, juoksija
”Parasta tässä tuotteessa on toimivuuden lisäksi tiivis koostumus, kotimainen tuotantoketju ja paras maku. Pakkaukset ovat sopivan kokoisia lentojen käsimatkatavaroissa kuljettamiseen, mikä on ehdoton ominaisuus lyhyillä kisareissuilla.”